Vakanties en weekenden

Herinneringen maken wie we zijn. Negatieve ervaringen duwen ons in een sociaal isolement, terwijl positieve herinneringen zorgen dat we contact maken, durven dromen en onszelf ontplooien. 60.000 kinderen in Nederland krijgen niet de kans om kind te zijn doordat ze worden ingesloten door zorgen, problemen en traumatische gebeurtenissen. Heppie haalt kinderen uit dit isolement, geeft ze positieve aandacht en een nieuwe start met fijne herinneringen. Zodat ze weer durven dromen.

Dit doet Heppie onder andere door middel van het organiseren van Heppie-vakantiekampen en -opvangweekenden waarin alles draait om samen spelen, plezier maken en positieve aandacht. Onze zorgvuldig geselecteerde en goed getrainde vrijwilligers doen er alles aan om de kinderen een geweldige en onvergetelijke tijd van te geven. De dagen staan bol van leuke en gezellige activiteiten, afgestemd op de leeftijdsgroep. De vakantiekampen en opvangweekenden vinden o.a. plaats in ons eigen Hotel Heppie; een waar kinderparadijs met een speelbos, klimparcours, skelterbaan, binnenspeeltuin, kampvuurplaats, Cruyff Court en een heuse theaterzaal.

De vrijwilligers begeleiden de kinderen volgens onze eigen methode ‘Klimaat van Aandacht’. Jaarlijks ontvangt Heppie momenteel zo’n 1800 kinderen in de leeftijd van 6-18 jaar.

Bent u ouder/verzorger, hulpverlener of leerkracht en wilt u een kind of jongere aanmelden voor een van de activiteiten van Heppie, klik dan hier.