Bedrijven

Heppie heeft oog voor kinderen die in een sociaal isolement zitten of aan het raken zijn en is de autoriteit op het gebied van het signaleren, begrijpen en verder helpen van deze kinderen. Onze goed getrainde en enorm betrokken vrijwilligers halen kinderen even helemaal uit de vicieuze cirkel van problemen. We overladen ze met positieve aandacht en bezorgen ze ontspanning en onvergetelijke herinneringen. Zo krijgen ze via de activiteiten van Heppie een nieuwe start, een tweede jeugd waarin ze eenzaamheid vervangen voor meer zelfvertrouwen, nieuwe vriendjes en positieve ervaringen.

Maakt uw organisatie ook Heppie? Steun Heppie en laat hiermee uw maatschappelijke betrokkenheid zien bij kinderen en jongeren in Nederland. Uw bijdrage maakt voor hen het verschil.

Heppie helpen kan op allerlei manieren. Via een eenmalige gift of via het organiseren van een actie, door een ruimte in Hotel Heppie of een vakantie te sponsoren maar ook door te sponsoren in natura of door het mogelijk maken van publiciteit! We ontmoeten u graag voor een persoonlijke kennismaking om zo samen te bekijken op welke manier u uw steentje kunt bijdragen.

Fantastische opbrengst zomerspaar-actie supermarkt Poiesz voor Heppie.

Lees meer

Sinterklaassnoepgoed voor Heppie-kinderen dankzij Tezet Business Gifts.

Lees meer

Robert Walters in actie voor Heppie tijdens Charity Day

Lees meer